Systersol, i mitt <3 finns du.



Var tredje dag.

Som vanligt så finns det miljoner med saker som jag egentligen skulle vilja berätta för folk, eller bara för mig själv. Men det kommer lixom inte fram i tid, så det lägger sig nånstans under allt annat som är viktigare och som är mera "nu". Jag älskar egentligen att skriva även om jag inte är någon journalist på något vis. Min blogg är bara massa tråkiga inlägg som inte handlar om nånting alls, men systersol, jag vet inte hur hon gör det. Hennes inlägg är roliga och trevliga att läsa hela tiden. Kanske för att de numera nästan enbart är på engelska. Jag vet inte. Blir mer intressant på nåt sätt!

Har suttit här inne massvis med gånger innan och försökt att skriva något vettigt, men det går inte. Kanske bara dags för mig att inse att jag bara kan skriva meningslösa inlägg och att jag aldrig kommer bli någon ny storbloggare. Vet inte om jag trodde det innan heller iofs, men det hade fan vart soft. Tjäna en miljon kronor om året på att skriva om vad jag gör på dagarna?! Hade kanske inte blivit så många inlägg dock. Jag jobbar, sover, går till lägenheten och "jobbar" igen. Roligt.

Har kommit överens med syster om att vi ska skriva ett inlägg minst var tredje dag. Jag är jäkligt sent ute, men jag tänkte att om jag inte har börjat ännu så kan det ju inte räknas.. Men nu, efter att detta är postat så måste jag skriva ett nytt inom tre dagar. Blir intressant att se om jag kan hålla det eller inte.

Den som lever får se.


Haha. Svullen? Ja!
RSS 2.0