Drömfångare.

Nu är jag färdig med halsbandet som jag pysslat med idag. Blev ganska nöjd även om jag skulle vilja göra ett snyggare mönster inuti. Men det var ju första försöket, så vi får se om det blir bättre nästa gång. "Fick" några fjädrar (riktiga) av Selina med, så dom kanske får hänga med på nästa försök! :)

Making Sushi.

Jag var och hälsade på Pezen i tisdags, vi hade inte setts på länge. Vi gjorde det vi brukar göra när vi ses, det vill säga fixade lite mat! Denna gången blev det vegetarisk Sushi. Hon hade lånat en bok på biblioteket som vi kollade igenom lite, och jag måste säga att det verkade vara svårare än vad det egentligen var. Själva rullningen gick hur bra som helst, förutom att riset var så satans kladdigt så det fastnade lite överallt.

Det blev rätt gott i slutändan oxå, lite väl starkt ibland då vi hade i mängder med wasabi! sjögräs smakar och luktar otroligt annorlunda, vet inte ens vad jag ska beskriva det med. Våran sushi får i alla fall mycket högre betyg än den jag provade tillsammans med mamma. Kan ju ha varit för att det var rå fisk i den, och bara goda saker i våran!

Hur som helst var det roligt att träffa Pez en stund, för nu är hon borta tills den 22e, vilket är samma dag som vi åker. Vi får träffas när jag kommit hem igen, right? :)

Sammanfattning.

Jag känner ett stort behov att att skriva ett ordentligt blogginlägg nu, eftersom jag egentligen inte har gjort det efter att bloggen blev "omstartad". Det blir dock lite komplicerat eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om, och för att mitt huvud är fullt av alla tankar som man kan tänka på samtidigt.

Jag kan ju börja med att säga att jag hade det kanon i Skellefteå, vilket antagligen syns på bilderna jag lagt upp tidigare. Det var skönt att komma bort ett tag, även om jag saknade människor här hemma. Speciellt min familj, men även andra! Jag hade väl egentligen inte tänkt att stanna längre än två veckor, men jag trivs bra där. Trevliga människor, och så var det underbart väder nästan hela tiden.

Nu är jag ju i alla fall hemma igen sen ett tag tillbaka, och det känns väl bra. Saknar dock Niclas lite grann. Här hemma är allt som det brukar, fast lite grönare än när jag åkte härifrån. Vi har hunnit få inglasad balkong och även trägolv där ute, vilket blev superfint! Det är så skönt att kunna sitta där ute även när det regnar, bara lyssna på musik eller käka frukost.

Medans jag har varit hemma så har jag bland annat hunnit vara hos Kerstin i hennes nya lägenhet tillsammans med pappa och Selina. Den är jättefin, med en liten altan på utsidan som solen nuddar precis i rätt tid på dagen, en fin gård där barnen kan leka och fullt med små söta hundar! Kerstin verkar dessutom må hundra gånger bättre nu än sist vi träffades och det känns underbart. Hon förtjänar det efter allt jobbigt hon har vart med om det sista! Pappa, Selina och jag var dessutom på Allum dagen efter, där har jag aldrig varit innan så det var kul att se det med. Hittade dock ingenting speciellt, men det är alltid roligt att umgås med pappa ibland med.

I Söndags åkte jag och Systersol iväg till slottskogen och träffade Susanne och lilla familjen, Andreas och Thomas. Nathalie har blivit stora tjejen och hon är så himla underbar! Susanne och Simon kompletterar varandra superbra och är underbara föräldrar. Vi grillade lite och hade det trevligt i solen några timmar innan Susanne blev godissugen och ville åka hem innan affären stängde :P

Nu har jag inte skrivit om precis allting som har hänt det sista, men jag lägger upp lite bilder istället så får man se lite ändå! :)

Armband till Mor.

RSS 2.0