Undervattenhippies.

Nu var det allt bra längesedan jag skrev. Vi är kvar på Koh Lipe fortfarande. Skulle vilja skriva att vi tar det lugnt, solar och badar, men det stämmer inte riktigt. Vi har haft 3 sjuka partynätter här, verkligen hela nätter. Kommit hem när de öppnar upp butikerna igen. Vi har träffat massvis med trevligt folk och hälsar på folk på gatan. Känns kul. Självklart slappar vi än del oxå, men man klarar inte av att vara i solen länge.

Igår var den värsta kvällen, vi höll verkligen igång och var nog på fler än 5 barer. Egentligen skulle vi gå hem tillslut, men Niclas hade kommit igång ordentligt och ville ner och kolla om en speciell bar hade öppet på stranden. På stranden mötte vi en liten thaipojke som ville ha med oss nånstans, jaja sa vi och hängde efter. Han pratade nästan ingen engelska alls. Det enda han sa under hela kvällen var happy birthday, kaka och didi. Vi antog därför att han fyllde år och han verkade heta Didi.. Han bjöd på sjuka mängder öl och vi träffade fler folk. Några svenskar, och en kille som ser ut som Borat. Vi var oxå med en 61årig turk som numera bodde i Stockholm. Märklig blandning, men vi hade kul. Hoppade upp på en longtailbåt och busade runt. Tyvärr är vi väldigt dåliga på att ta bilder så vi får väl se vad vi har sen. Kul kväll iaf, men idag har man la inte mått toppen direkt.

Hur som helst, vi har det bra. Snorklar liite varje dag, och har sett bland annat blåsfisk och någon underlig, jättefin vattenorm. Eller det kanske var en ål, svartvit, jättefin! En annan liten fisk attackerade oss när vi kom över hans sten. En stor platt sten som var bra att stanna på och fixa snorkel och sånt. Det uppskattade han inte alls. Han var underhållande, kollade rakt in i våra ögon. Annars är det ju självklart ballt att se alla de "vanliga" fiskarna oxå. Vissa är sjukt stora, vet inte om det är papegojfisk de heter på svenska, men de har som en näbb, låter massa när dom knaprar på korallerna. Vi har vart lite dumma när det kommer till dykningen. Skjutit upp det för länge så nu hinner vi tyvärr inte dyka innan vi ska åka tillbaka. Vi får nöja oss med snorkling helt enkelt. Och jag sa till Niclas att vi skulle ju iaf kunna dyka på sardinien!

Vi åker härifrån om 2 nätter, till bangkok. Blir en lång resa med båt och tåg men det ska nog gå bra ändå. Det brukar det göra. Ser inte fram emot det direkt, men ser mycket fram emot att fira jul i Stockholm/Uppsala, även över att kunna ringa hem och prata!





Kommentarer
Jennie

Fina bilder! Men nu får du allt ta att komma hem <3 och du, jag ser ciggen, droppa den!;)

2012-12-17 @ 01:26:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0