Vattenfall, hur måååååår duuu.

Det blev ju så att vi stannade i Koh Samui 3 nätter istället för 2, bara för att vi skulle hinna med att se något av ön. Niclas mindes att han läst ur sin bok, som han fått av min mor, att det var vissa saker man borde se när man är där. Vi badd Selina kolla upp det, och dagen efter stack vi iväg till vattenfallet och även stenarna som såg ut som könsorgan..

Vägarna på Koh Samui är otroligt enkla, vi behövde inte direkt leta oss fram till något alls. Egentligen bara att köra ut på stora vägen och köra rakt fram på den tills du hittar dit du vill. Den stora vägen går runt hela ön, och vi körde nog näst intill runt, fast i olika omgångar och riktningar.

Hur som helst så tog vi oss till vattenfallet Na Muang 2, det var tydligen det finaste av de som fanns. Men helvete vilken vandring det var dit. Tror  säkert att vi gick i över 30 minuter, upp upp upp, stenar och lianer och bananer, innan vi kom tillräckligt högt upp. Det var nästan bara jag och Niclas som hade orkat oss upp ända dit. Vi bytte om och tog oss ett bad i vattenfallet. Kändes konstigt med sötvatten! Vi hade även med selinas kamera som vi placerade uppe på en platt sten, Niclas ställde in utlösaren och sen hoppade han som fan för att hinna upp och vara med på bild, haha. Det var iaf kul att se, och man kände sig lite duktig efter den turen, trött i benen.

Efter det åkte vi till könsorganstenarna, Hin Ta och Hin Yai. Var en del folk där. Vi hade ingen aning om vad vi skulle kolla efter, men en sten stod rakt upp, så det antog vi var den ena.. Den andre hittade vi nog inte ens. Vi letade och letade, men alla stenar som hade en skreva i sig hade ju kunnat se ut som en vagina, så tillslut struntade vi i det och åkte och tog några öl istället!

Vi hade ju hört så mycket gott om Similan Island, så att vi bestämde oss för att åka dit. Det var egentligen därför vi åkte till Samui oxå, och för shopping. På resebyråerna sa de bara att vi var tvungna att ta oss till Phuket och sedan vidare därifrån, så alltså bokade vi till Phuket. En hel dag gick åt till resande, utan mat nästan. Bussen stannade bara 3 gånger i högst 10 minuter, då kunde du köpa en påse med chips eller frukt. Vi kom fram vid 18-tiden på kvällen, och då var det ju bara att hitta någonstans att sova. Hittade ett bra ställe nära "staden" som var okej i pris. Hade egentligen tänkt boka till Similan samma kväll, men vi hann inte riktigt med, var ju tvungna att äta oxå. Sedan fick vi reda på att man egentligen inte åker till de öarna för att bo, utan mest bara över en dag för att snorkla... Kul. Kostade dessutom nästan 4000 baht för en person att vara där en halvdag. Kändes som om vi  åkt hela vägen till tråkiga Phuket i onödan, men ingen idé att sura. Som vanligt är det ju vårt eget fel som inte kollat upp det ordentligt innan, bara lyssnat på folk som varit där och dykt.

Vi började iaf kolla upp Koh Lipe istället, som vi idag har bokat. Så imorgon bitti, 06,45 kommer det en buss och hämtar oss här vid vårt hotell och sedan reser vi några timmar, tror vi är framme vid 15-tiden! Vi har ju egentligen inte kollat upp denna ön heller, haha, men jag litar på min Systeryster Sanna som säger att det är fint!

Vi har ju inte så lång tid kvar i thailand längre så detta blir antagligen sista stället innan vi måste bege oss tillbaka till bangkok. Niclas har fixat sig en kostym där som är klar för att hämtas, och det är nog bra att åka dit ett tag innan flyget går så man är säker på att vi kommer hem. Tåg, bussar och bilar går inte riktigt alltid enligt tidtabell här! :P Jag babblar på som vanligt, men det känns bra att kunna "prata" lite med er där hemma även fast man är så långt borta! :)

Skulle egentligen lagt upp massa bilder nu, men internet verkar strejka lite. Hoppas att de två jag ser även kommer synas för er!



Kommentarer
Maria

Tycker att det är lite dåligt med kommentarer här..... var kommer senaste inläggets titel ifrån??? vem vet? någon mer än vi??
Vi läser allt ni skriver! Fortsätt!! puss å kram

2012-12-10 @ 23:08:00
Selinium

Hihihi, jag och mor förstår rubriken! BÄST. Jag ser det framför mig blomhåret, hur du bjuder niclas på leverpastej-mackor du hittade i vattnet.. Skitfin bild btw, den vid vattenfallet. Jag ser fram emot att se mer när ni kommer hem. puss

2012-12-11 @ 16:54:41
Stefan

Börjar ni se vaggor i varje sten är det dags att ta några kvällar för er själva :) Ha're fortsatt bra. L hälsar!

2012-12-11 @ 19:39:31
Kicki

Älskar vattenfall, underbar bild på er fina! <3

2012-12-21 @ 09:14:27
Tokyo - Love

Grym rubrik, bästa filmen ju! (hittade hit via din brevväns-kommentar hos Sandra.)

Svar: Oh, inte många som förstår hur grym denna filmen är!! :D Ja okej, hej! :):)
SabineS

2013-01-25 @ 09:55:28
URL: http://sakuradesu.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0